avatar support
9-18h - Mon. to Sat. 08700 11 51 51 United Kingdom local rate
arrow down support International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
avatar support
click for phone numbers
9-18h - Mon. to Sat.
08700 11 51 51 United Kingdom local rate International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
Search icon close icon navigation

Waarom Leggett

Wij zijn er trots op dat we een familiebedrijf zijn dat een vriendelijke en professionele service biedt die in de verste verte niet lijkt op die van een franchise of een grote keten. Dat is onder andere de reden waarom we al vier jaar achter elkaar gekozen zijn tot "Beste makalaardij in Frankrijk".

Indien u een woning wilt kopen


We hebben een enorme portfolio van woningen te koop in heel Frankrijk. Van bouwvallige schuren om te renoveren tot de mooiste kastelen, villa's en ski-chalets. We hebben iets voor elk budget.

Onze lokale agenten wonen en werken in hun regio en kunnen deskundig advies aanbieden over zowel de regionale vastgoedmarkt als de beste dorpen, scholen, restaurants en lokale voorzieningen.

Onze tweetalige contracten team zal aan uw zijde staan gedurende het aankoopproces. We hebben zelfs onze eigen in-house notaris in dienst om ervoor te zorgen dat elke verkoop zo soepel mogelijk verloopt.

We zijn vier jaar achter elkaar gekozen tot de "Beste Makelaardij van Frankrijk" - wij zijn lid van de FNAIM met een carte professionnelle, hebben volledige beroepsaansprakelijkheidsverzekering en twintig jaar ervaring. Wij bieden lokale kennis die u kunt vertrouwen.

Neem kontact met ons op

Indien u een woning wilt verkopen


We bereiken meer internationale kopers dan elke andere makelaardij in Frankrijk. Als u uw woning zowel op de lokale als internationale markt wilt hebben dan moet u bij ons zijn. Verkoop uw woning met Leggett Immobilier en het zal onmiddellijk worden voorgesteld aan 5,4M buitenlandse kopers iedere maand.

Uw woning zal worden vermeld op onze website (meer dan 2,8 miljoen bezoekers vorig jaar) en kunnen we een "virtuele tour" van uw woning kosteloos maken, zodat internationale kopers een volledige beeld krijgen.

We zullen ook uw woning promoten door middel van een selectie van internationale portals in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waaronder een gegarandeerde plaatsing op Rightmove International.

Leggett heeft een exclusieve overeenkomst met Hamptons International, die via hun lokale kantoren, wealth management-afdeling en hun speciale website uw woning aanbieden.

Onze marketing budget van € 1 miljoen per jaar stelt ons in staat om de woningen te exposeren op grote tentoonstellingen over de hele wereld en adverteren in FT en Country Life International.

Ons team spreekt Engels, Frans, Nederlands, Chinees, Russisch en een groot aantal andere talen - we zullen u terzijde staan in een voorspoedige verkoop van uw woning.

Verkoop uw Woning bij ons

Hoe we werken


Meer dan 500 Leggett makelaars verspreid over Frankrijk zorgen voor een enorme rijkdom aan lokale kennis en worden ondersteund door een team van juridische en financiële experts op het Hoofdkantoor. Alle Leggett makelaars publiceren hun huizen zelf, kennen hun gebied en wonen in het gebied van hun portfolio

Snel zoeken