avatar support
9-18h - Mon. to Sat. 08700 11 51 51 United Kingdom local rate
arrow down support International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
avatar support
click for phone numbers
9-18h - Mon. to Sat.
08700 11 51 51 United Kingdom local rate International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
Search icon close icon navigation

De financiering van uw aankoopHypotheken in Frankrijk

Nadenken over hoe u uw Frans woning gaat financieren is de moeite waard omdat in een zo vroeg mogelijk stadium van de planning te doen. Zodra u de woning heeft gevonden die u wilt kopen, bent u in een veel betere positie om te onderhandelen als uw financiën op orde zijn.

Bij het overwegen van het maken van een bod op een woning is het belangrijk dat u duidelijkheid hebt over hoe u van plan bent om de aankoop te financieren. Kosten zullen worden gemaakt zodra de verkoper uw bod heeft geaccepteerd.

Het kan zijn dat u een deel van uw aankoop wilt financieren met een hypotheek. Er zijn verschillende manieren waarop dat gerealiseerd kan worden. Leggett heeft ruime ervaring met al deze vormen.

Het organiseren van een hypotheek kan enige tijd duren en het is de moeite waard uw opties te onderzoeken. Als u hulp wilt, kunnen wij u helpen. Stuur een e-mail naar [email protected] of spreek met uw Leggett Immobilier makelaar, en we zullen u graag verwijzen naar een kwaliteit hypotheek verstrekker.

Franse banken bieden geen formele hypotheek aan totdat een compromis de vente is getekend, maar het is mogelijk om een gratis 'in principe' offerte te krijgen voor de aanvang van uw zoektocht. Het is de moeite waard om in het achterhoofd te houden dat overzeese aanvragers in staat zijn om maximaal 85% van de FAI koopsom van een woning te lenen in Frankrijk (dat wil zeggen de prijs inclusief makelaarskosten, maar exclusief notariskosten.) Als u op zoek bent om deel te financieren met een hypotheek, zorg dat u dit georganiseerd heeft vanaf het begin. Het geeft u niet alleen gemoedsrust, maar betekent ook dat wanneer u de woning heeft gevonden die u wilt kopen, u kunt onderhandelen en verder gaan zonder obstakels.

Franse Hypotheek Opties

01Frankrijks grootste banken

Er zijn twee hoofdtypen van de Franse banken, de nationale banken en de verzekerings banken. Over het gehele spectrum van deze banken zijn er een breed scala van mogelijke hypotheek pakketten beschikbaar.

Nationale banken zijn: BNP Paribas, Société Générale, Credit Lyonnais

Verzekerings banken zijn: Crédit Agricole, Banque Populaire, Crédit Mutuel

Voor: Franse banken proberen in toenemende mate uit te breiden in een bredere markt door het aanbieden van meer hypotheken aan niet-ingezetenen met een bredere ondersteuning, zoals Engels sprekend personeel.

Tegen: Iedere bank heeft zo zijn eigen leenbeleid, het is de moeite waard om rond te kijken.

02 Franse banken met specifieke expat elementen

BNP Paribas : Het internationale deel van BNP Paribas, is opgericht speciaal voor het verlenen van hypotheken aan expats. Door zich alleen op deze groep te richten is deze hypotheek verstrekker instaat om een ruime keuze aan mogelijkheden te bieden.

Voor: Het hypotheken aanbod is speciaal ontworpen voor niet-ingezeten kopers. Het personeel is meertalig en hebben volledig inzicht in de Franse koop en hypotheek-systeem.

Tegen: Als het leenbeleid niet aan uw eisen voldoet, zult u geen hypotheek kunnen afsluiten

03Internationale Banken

Internationale banken kunnen in staat zijn om een hypotheek in Frankrijk te financieren, het is de moeite waard dit te onderzoeken.

Nationale banken die Franse hypotheken kunnen bieden zijn onder meer: HSBC, Barclays, Halifax

Voor: Veel hypotheken kunnen ook afgesloten worden in Nederland.

Tegen: De tarieven van internationale banken zijn vaak niet zo goed als die van de Franse banken.

04 Tussenpersoon

Een tussenpersoon kan nuttig zijn bij het krijgen van de beste hypotheek deal omdat ze toegang hebben tot de vele verschillende banken en kunnen helpen met veel verschillende soorten hypotheken.

Nationale banken die Franse hypotheken kunnen bieden zijn onder meer: HSBC, Barclays, Halifax

Voor: De tarieven kunnen beter zijn bij een tussenpersoon omdat zij speciale aanbiedingen hebben met de banken waar zij regelmatig zaken mee doen.

Tegen: Tarieven kunnen hoger zijn, omdat zij het onderzoek voor u verrichten!

Klik hier om Leggett Immobillier te mailen en wij verwijzen u graag door naar kwaliteit hypotheerverstrekker.

Hypotheekrentes

Hypotheekrente variëren van verstrekker tot verstrekker, maar de onderstaande 'Best Buy' tabel uit hypotheekverstrekkers, International Private Finance, geven een goed beeld van het terugbetalings niveau.Voor een hypotheek aanvraag in Frankrijk, zult u vermoedelijk wat documenten per post of e-mail moeten verschaffen. Hoe eerder u hiermee start des te beter, want het kan soms even duren.


Vindt uw droomhuis


Zoek in onze database met meer dan 16.000 woningen

zoeken