avatar support
9-18h - Mon. to Sat. 08700 11 51 51 United Kingdom local rate
arrow down support International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
avatar support
click for phone numbers
9-18h - Mon. to Sat.
08700 11 51 51 United Kingdom local rate International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
Search icon close icon navigation

Informatie voor Verkopers:Tips van de experts

Hier bij Leggett Immobilier, hebben we meer dan twee decennia ervaring met de verkoop van huizen in Frankrijk. Om u te helpen met de verkoop van uw huis, hebben we onze kennis gebundeld. Hier volgt onze top 10 tips voor het verkopen van uw Frans huis ....

1.Denk aan goedkope cosmetische quick-fixes. Ruim de voortuin en poort op. Verf de voordeur. Ruim oud rondslingerend kinder speelgoed op. Zet een paar mooie bloempotten op vensterbanken en rond de deur. De eerste indruk telt en veel van onze klanten baseren beslissingen over wat ze voelen als ze kijken naar de voorkant van een huis.


2. Reinig uw ramen en zorg voor licht! Prachtig uitzicht zal onopgemerkt blijven en licht gevulde ruimte kunnen somber lijken als je ramen smerig zijn. De meeste kopers zijn op zoek naar een licht, helder huis. Doe wat je kunt om uw huis van het donkere gevoel af te laten komen. Haal zware gordijnen weg, indien nodig verf muren in een lichte kleur en maak het meeste van uw verlichting.


3. Voeg wat groen toe aan de kleinste binnenplaats. Het gaat over het maken van wat uw woning te bieden heeft, een mooie versie van wat het is en heeft. Een mooie kleine binnenplaats met klimplanten en mooie potten is aantrekkelijker voor veel klanten dan een onverzorgde tuin.


4. Laat uw buren u niet naar beneden halen. Als hun heg gesnoeid moet worden, biedt het aan om te doen. Zelfs als uw huis mooi is, als het bij de buren een puinhoop is zal het moeilijker zijn om uw woning te verkopen.


5. Opruimen! Dit lijkt voor de hand liggend, maar de rommel opruimen en het schoonmaken van uw huis zal een enorm verschil teweeg brengen hoe mensen zich voelen in uw huis. Uw huis moet iemand's Franse droom zijn dus zorg dat het zo bijzonder is als het maar kan zijn.


6. Het bekijken van huizen is een zintuiglijke ervaring en dit reikt verder dan alleen wat klanten zien. Huizen die een muffe geur hebben zorgen er niet voor dat een klant zich comfortabel en opgewonden voelt. Het kan bijzonder moeilijk zijn als het huis leeg is, maar waar mogelijk zorg ervoor dat uw huis fris ruikt en dat mensen zich er welkom voelen. Gebakken koekjes en vers gezette koffie zijn clichés, maar ze kunnen echt werken.


7. Hebt uw huisdieren onder controle. Luid blaffende honden kunnen een klant zich ongemakkelijk laten voelen - zelfs als de hond van u is en met u zal mee verhuizen. Te vriendelijke schapen en geiten kan betekenen dat de klant niet in staat is om uw prachtige weide te waarderen omdat ze haastig door de poort lopen. Voor veel cliënten zijn dieren geen enkel probleem, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedere klant zich prettig voelt.


8. Zorg ervoor dat je de verplichte diagnostische tests zo spoedig mogelijk hebt laten doen. We moedigen de verkopers aan om het Dossier Diagnostic Technique (DDT) dan ook zo snel mogelijk compleet te hebben. Als de tests eventuele afwijkingen heeft geconstateerd, is het veel makkelijker voor je Leggett Immobilier agent om dit uit te leggen aan een cliënt wanneer ze voor het eerst geïnteresseerd zijn in uw woning. Het kan verontrustend voor een cliënt (en verkoop) zijn als deze testen een afwijking meldden nadat een bod gedaan is.


9. Ga akkoord met korte termijn bezichtigingen - of geef ons een set sleutels. We proberen zo goed mogelijk u op geen enkele manier in de weg te zitten, maar veel klanten zijn op zeer korte huizenjacht reizen. Een groot deel van de omzet die we maken zijn gebaseerd op Leggett Immobilier makelaars die voorstellen doen terwijl ze met klanten onderweg zijn. Als u in staat bent om op korte termijn bezichtigingen te ontvangen, heeft u meer kans om uw woning te verkopen.


10. Sta ons toe om ons werk te doen. Het is het beste om je Leggett makelaar de klanten te laten rondleiden en zorg ervoor dat u in de buurt bent voor eventuele vragen. Te veel mensen die rond lopen in een huis kan het gevoel geven dat het kleiner is dan het is; en te veel informatie kan klanten van een koop weerhouden. Leggett agenten zijn opgeleid en ervaren in het rondleiden van klanten en weten de beste eigenschappen van uw huis en zijn de beste mensen om uw woning aan klanten te presenteren.Het verkopen van uw huis is een proces; we zullen u hie van het begin tot het eind in begeleiden. Het opbouwen van een goede relatie met uw makelaar van Leggett Immobilier stelt u in staat om samen te werken als een team om de verkoop van uw woning te realiseren.


vindt uw droomhuis


Zoek in onze database met meer dan 15.500 woningen

Zoeken