Ontmoet het Leggett Hoofdkantoor Team

We zijn een familie bedrijf die een vriendelijke en professionele service bieden. Het hoofdkantoor team werkt nauw samen met de Leggett makelaars in heel Frankrijk om een uitstekende service te leveren aan onze klanten. Dit zijn enkele van onze bekroonde teamleden.

Directie


trevor

Trevor Leggett

(Voorzitter)

Als oprichter van het bedrijf, heeft Trevor de totale verantwoordlijkheid over het bedrijf. Hij is goed bekend binnen de makelaarswereld en wordt gerespecteerd voor zijn innovatief denken en gepassioneerde benadering.

graham

Graham Downie

(Chief Executive)

Graham heeft een ruime ervaring in de internationale vastgoedmarkt bij Savills, Chesterton en andere blue chip organisaties. Hij is verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van ons ambitieuze business plan.

karine

Karine Charriaud

(General Manager)

Karine houdt toezicht op de dagelijkse gang van zaken met verantwoordelijkheid voor alle HR en juridische kwesties. Ze heeft ook de Carte Professionnelle voor ons hoofdkantoor in La Rochebeaucourt.

joanna

Joanna Leggett

(Manager Marketing)

Joanna heeft haar ruime media ervaring opgedaan in het centrum van Londen en is verantwoordelijk voor ons internationale marketing programma. Haar rol omvat PR, reclame, tentoonstellingen en het beheer van onze groeiende online aanwezigheid, alsmede alle merk gerelateerde onderwerpen.

vicki

Vicki Randall

(Manager Contracts)

Vicki beheert de contracten en mandaten afdelingen en fungeert tevens als Finance Director voor het bedrijf. Ze is gevestigd in ons prestigieuze St Emilion kantoor.

natalie

Natalie Leggett

(Manager Sales Support)

Natalie beheert onze Sales Support Team en zorgt voor een snelle en professionele reactie op alle vragen van onze klanten. Ze heeft een unieke kennis van Frankrijk en is expert in het opnemen van een opdracht van klanten, zodat we de ideale woningen kunnen vinden binnen ons portfolio.

Hoofdkantoor Team


support

Klanten ondersteuning

Geleid door Natalie Leggett is dit het team dat uw eerste aanvraag in behandeling neemt. U helpt zoeken naar een woning van uw wensen, en de bezichtingen coordineert samen met uw lokale makelaar. Het call centre is 6 dagen per week open en handelt dagelijks zo een 500 aanvragen af.

stuur een e-mail
account

Accounts

Onze accountants team werkt zoals alle goede accountants zouden moeten, op een professionele en betrouwbare manier. De ruggengraat van elk bedrijf, het accountants team zorgt voor de goede werking van het bedrijf op een dag-tot-dag basis.

stuur een e-mail
mandates

Mandates

Onder leiding van Karine Charriaud en Vicki Randall werkt ons efficiënte mandaten team naadloos samen met Leggett agenten om ervoor te zorgen dat alle mandaten en wijzigingen effectief en snel worden verwerkt. We zijn één van de eerste makelaars in Frankrijk die elektronische mandatering voeren in een poging om te bezuinigen op papierwerk voor onze klanten en om het millieu wat meer te ontzien. Dit team zorgt ervoor dat alle woningen bij Leggett Immobilier correct worden geregistreerd en gelogd.

stuur een e-mail
trevor

VERKOOP TEAM

Onder leiding van Trevor Leggett; Carl Fitzpatrick, geassisteerd door Laure Delmar en Jill Soutar begeleiden zij ons professionele makelaars team van 500 man/vrouw in heel Frankrijk. De makelaars ter plaatse bieden ongeëvenaarde lokale kennis en krijgen volledige steun om ervoor te zorgen dat de dienst die u ontvangt van de hoogste kwaliteit is. Je wint immers niet een prijs voor het "Best Estate Agency in France" voor niets.

stuur een e-mail
recruitment

Recruitment

Fouad Erraji leidt de afdeling, bijgestaan door Jane Armstrong en Maryvonne Philogomme. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, dynamische makelaars in heel Frankrijk. Leggett biedt een ongeëvenaarde in-house training en voortdurende ondersteuning van medewerkers van het hoofdkantoor, die updates en inzicht bieden in technische of wetgevende zaken die door het Franse parlement zijn ingevoerd.

stuur een e-mail
vicki

Contracts team

Onder leiding van Vicki Randall en Karine Charriaud zijn wij trots dat wij een gekwalificeerd team van contract professionals in huis hebben. We kennen geen andere makelaardij in Frankrijk die kan zeggen dat zij een volledig gekwalificeerde notaris als onderdeel van hun team hebben. Dit team zal ervoor zorgen dat uw verkoop of aankoop zo soepel mogelijk verloopt en deze zal contact opnemen met uw lokale notaris.

stuur een e-mail
computers

I.T. Team

Onder leiding van Ludovic Boyer en Simon Langdon hebben we een eigen team van vijf IT-deskundigen die ervoor zorgen dat onze website nog steeds de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke op de markt is. Nogmaals, het is van cruciaal belang voor de verkopende partij dat hun huizen gemakkelijk te vinden zijn op het internet en dat de beschrijvingen kloppen, informatief zijn en foto's bevatten. Virtuele tours en (in toenemende mate) plattegronden kunnen ook tot de informatie behoren.

stuur een e-mail
partners

PARTNERSHIPS

Samia Herda samen met Jane Armstrong leiden ons Partnerschap afdeling. Wij selecteren internationale partners (bijvoorbeeld Hamptons International in het Verenigd Koninkrijk) die ons helpen om het vastgoed van onze klanten aan een zo breed mogelijk wereldwijd publiek te presenteren.

stuur een e-mail
marketing

Marketing

Wij hebben de grootste internationale aanwezigheid op marketing gebied van elke makelaardij in Frankrijk. Onder leiding van Joanna Leggett hebben we een team van mensen die expert zijn op het gebied van public relations, direct marketing en grafisch ontwerp. Het geven van een maximale bekendheid aan de woningen van onze klanten is een van de redenen dat we in Frankrijk meer woningen verkopen voor internationale kopers dan welke andere makelaardij dan ook.

stuur een e-mail
training

TRAINING & DEVELOPMENT

Sarah Edwards is hoofd van de afdeling en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het Leggett training- en ontwikkelingsprogramma's voor zowel de agenten als de medewerkers. Sarah wordt ondersteund in haar rol door Amanda Bremner, die helpt bij het waarborgen van de uitvoering van de programma's.

stuur een e-mail

Kontakt


Stuur ons een bericht

Snel zoeken