avatar support
9-18h - Mon. to Sat. 08700 11 51 51 United Kingdom local rate
arrow down support International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
avatar support
click for phone numbers
9-18h - Mon. to Sat.
08700 11 51 51 United Kingdom local rate International : +33 (0)5 53 60 84 88
France : 05 53 56 62 54
Search icon close icon navigation

Ontmoet het Leggett Hoofdkantoor Team

We zijn een familie bedrijf die een vriendelijke en professionele service bieden. Het hoofdkantoor team werkt nauw samen met de Leggett makelaars in heel Frankrijk om een uitstekende service te leveren aan onze klanten. Dit zijn enkele van onze bekroonde teamleden.

Directie


trevor

Trevor Leggett

(Voorzitter)

Als oprichter van het bedrijf, heeft Trevor de totale verantwoordlijkheid over het bedrijf. Hij is goed bekend binnen de makelaarswereld en wordt gerespecteerd voor zijn innovatief denken en gepassioneerde benadering.

karine

Karine Charriaud

(General Manager)

Karine houdt toezicht op de dagelijkse gang van zaken met verantwoordelijkheid voor alle HR en juridische kwesties. Ze heeft ook de Carte Professionnelle voor ons hoofdkantoor in La Rochebeaucourt.

joanna

Joanna Leggett

(Manager Marketing)

Joanna heeft haar ruime media ervaring opgedaan in het centrum van Londen en is verantwoordelijk voor ons internationale marketing programma. Haar rol omvat PR, reclame, tentoonstellingen en het beheer van onze groeiende online aanwezigheid, alsmede alle merk gerelateerde onderwerpen.

vicki

Vicki Randall

(Manager Contracts)

Vicki beheert de contracten en mandaten afdelingen en fungeert tevens als Finance Director voor het bedrijf. Ze is gevestigd in ons prestigieuze St Emilion kantoor.

natalie

Natalie Leggett

(Manager Sales Support)

Natalie beheert onze Sales Support Team en zorgt voor een snelle en professionele reactie op alle vragen van onze klanten. Ze heeft een unieke kennis van Frankrijk en is expert in het opnemen van een opdracht van klanten, zodat we de ideale woningen kunnen vinden binnen ons portfolio.

Hoofdkantoor Team


support

Klanten ondersteuning

Geleid door Natalie Leggett is dit het team dat uw eerste aanvraag in behandeling neemt. U helpt zoeken naar een woning van uw wensen, en de bezichtingen coordineert samen met uw lokale makelaar. Het call centre is 6 dagen per week open en handelt dagelijks zo een 500 aanvragen af.

stuur een e-mail
account

Accounts

Onze accountants team werkt zoals alle goede accountants zouden moeten, op een professionele en betrouwbare manier. De ruggengraat van elk bedrijf, het accountants team zorgt voor de goede werking van het bedrijf op een dag-tot-dag basis.

stuur een e-mail
mandates

Mandates

Onder leiding van Karine Charriaud en Vicki Randall werkt ons efficiënte mandaten team naadloos samen met Leggett agenten om ervoor te zorgen dat alle mandaten en wijzigingen effectief en snel worden verwerkt. We zijn één van de eerste makelaars in Frankrijk die elektronische mandatering voeren in een poging om te bezuinigen op papierwerk voor onze klanten en om het millieu wat meer te ontzien. Dit team zorgt ervoor dat alle woningen bij Leggett Immobilier correct worden geregistreerd en gelogd.

stuur een e-mail
Carl

VERKOOP TEAM

Carl Fitzpatrick is onze commercieel directeur en staat aan het hoofd van het interne verkoopteam. Hij geeft ook leiding aan ons team van ongeveer 650 zelfstandige agenten in heel Frankrijk. De agenten ter plaatse bieden ongeëvenaarde lokale kennis en krijgen volledige ondersteuning om ervoor te zorgen dat de service die je ontvangt van de hoogste kwaliteit is.

stuur een e-mail
recruitment

Recruitment

Lorraine Deuré leidt de afdeling, bijgestaan door een toegewijd team van recruiters.Zij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, dynamische agenten in heel Frankrijk.Leggett biedt een ongeëvenaarde introductietraining en voortdurende ondersteuning op het terrein en vanuit het hoofdkantoor.

stuur een e-mail
vicki

Contracts team

Onder leiding van Vicki Randall en Karine Charriaud zijn wij trots dat wij een gekwalificeerd team van contract professionals in huis hebben. We kennen geen andere makelaardij in Frankrijk die kan zeggen dat zij een volledig gekwalificeerde notaris als onderdeel van hun team hebben. Dit team zal ervoor zorgen dat uw verkoop of aankoop zo soepel mogelijk verloopt en deze zal contact opnemen met uw lokale notaris.

stuur een e-mail
computers

I.T. Team

De IT-ondersteuning wordt verzorgd door SARL Pixul en geleid door Ludovic Boyer. Zij zorgen voor de goede werking van de op maat gemaakte interne systemen binnen de Leggett Group. Het team werkt ook nauw samen met onze marketingafdeling aan het ontwerp en onderhoud van de bekroonde websites van Leggett, zodat ze de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke in de branche blijven. ze de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke in de branche blijven. Het is voor onze verkopers van cruciaal belang dat hun eigendommen een zo groot mogelijk publiek wereldwijd bereiken, en dat de beschrijvingen nauwkeurig en informatief zijn en uitstekende foto's, virtuele rondleidingen en plattegronden bevatten.

stuur een e-mail
partners

PARTNERSHIPS

Matt houdt zich bezig met alle partnerbureaus over de hele wereld. We hebben lokale partners in Frankrijk en een aantal aan de andere kant van de wereld die ons helpen onze prachtige eigendommen op de markt te brengen. Bij Leggett's staan we open voor nieuwe partnerschappen.

stuur een e-mail
marketing

Marketing

We hebben de grootste internationale marketingaanwezigheid van alle makelaars in Frankrijk. Onder leiding van Joanna Leggett hebben we een team van mensen expert op het gebied van public relations, direct marketing en grafisch ontwerp. Centraal in het team staat Simon Langdon, onze SEO-strateeg en data-analist. Naarmate de vastgoedmarkt zich ontwikkelt, blijft Leggett voorop lopen op het gebied van digitale innovatie. De eigendommen van onze klanten maximaal onder de aandacht brengen is een van de redenen waarom wij meer uizen in Frankrijk verkopen aan internationale kopers dan welk ander makelaarskantoor dan ook.

stuur een e-mail
training

TRAINING & DEVELOPMENT

Jurina Longis is verantwoordelijk voor de voortdurende training van ons verkoopteam.Ze is verantwoordelijk voor de residentiële "inductietraining" die alle nieuwedie alle nieuwe agenten moeten volgen, evenals ons team van regionale trainers die ervoor zorgen dat onze agenten op de hoogte blijven van wijzigingen in de wetgeving, veranderingen in de markt en intern beleid en procedures.

stuur een e-mail

Kontakt


Snel zoeken