Heb een carrière bij Leggett Immobilier

faq

Wervings dag

Kom naar onze wervingsdagen voor meer informatie en wordt een Onafhankelijke Makelaar bij de meest toonaangevende Internationale Makelaardij van Frankrijk. Neem een kopje koffie en gebak en geniet van een presentatie waar we personeel en makelaars bij de hand hebben om eventuele vragen te beantwoorden.


Wordt een Makelaar

Wordt een Makelaar bij de meest toonaangevende Makelaardij van heel Frankrijk. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring resulterend in een uitstekende service voor onze Internationale en Franse klanten. Wij leveren "Lokale Kennis die te vertrouwen is". Als jij dynamisch bent en wilt werken in een stimulerende en flexibele omgeving dan "horen we graag van jou".

Wij bieden onze Makelaars:

Wie zijn wij?

Met ongeveer 1 op 10 Britse kopers die via Leggett in Frankrijk kopen zijn we internationaal marktleider. Ons hoofdkantoor is in de Dordogne en biedt een volledig getraind verkoopondersteunings team die meer dan 500 aanvragen per dag behandelen.

De marketing en PR-afdeling zorgt ervoor dat onze makelaars profiteren van een maximale exposure via de pers, televisie, woonbeurzen en natuurlijk het internet.

Onze IT-afdeling biedt niet alleen ondersteuning aan onze makelaars, maar zorgt ook voor een innovatieve aanpak van de ontwikkeling van nieuwe technologie waardoor onze agenten de voorsprong op de concurrentie houden.

De afdeling contracten behandelt alle juridische documentatie van mandaten tot en met het opstellen van 'compromis de ventes'.

Het juridische team, dat een gekwalificeerde notaris omvat, staat klaar om onze makelaars up-to-date te houden met alle wijzigingen in het eigendomsrecht. Zij zorgen er voor dat Leggett Immobilier voortdurend voldoet aan alle eisen en gestelde voorschriften van de wetgeving voor Makelaardijen in Frankrijk.

Leggett is een vriendelijke, innovatieve, professionele service gerichte organisatie met behoud van een familiale sfeer. Wij geloven in opleiding, ontwikkeling en teamwork. Elk van onze regio's wordt ondersteund door een Regio Coördinator die het succes van onze agenten op lokaal niveau garandeert.

hoeveel kan ik verdienen?

Uw succes is ons succes. Er is geen maandelijkse franchise betaling, uw investering is vooral tijd en moeite om uw bedrijf op te bouwen met Leggett instrumenten en middelen.

Wij bieden een uitstekende commissie gebaseerd op resultaten.

TRAINING PROGRAMMA

Leggett Immobilier maakt gebruik van een full-time sales manager en training manager wiens rollen zijn om voortdurend te controleren en op te leiden waar het het meest nodig is. Leggett gelooft dat haar succes ligt in het succes van de makelaars, daarom gaat er bijzondere aandacht naar dit aspect van het bedrijf.

Bij Leggett is er altijd iemand binnen handbereik om u te helpen en te begeleiden, zodat u uw taak naar het beste van uw vermogen kunt uitvoeren.

Introductie training

De Introductie Training legt de basis voor nieuwe makelaars om te begrijpen hoe Leggett functioneerd en de inzet die nodig is voor de baan. Het helpt makelaars ook zich te richten op de prioriteiten, om hun bedrijf volledig te registreren en hun vastgoedportefeuille op te bouwen.

De cursus omvat 3,5 dag met betrekking tot onderwerpen van de juridische aspecten van de verkoop van een Frans huis, de praktische aspecten van client management, onderhandelen en fotografie. De training geeft nieuwe makelaars een vliegende start start om hun bedrijf zo efficiënt mogelijk neer te zetten.

Gevorderde training

Geavanceerde Training is een kans voor nieuwe makelaars om naar het hoofdkantoor terug te komen en alle elementen die ze geleerd hebben tot nu toe te versterken, alsmede andere onderwerpen ter verbetering van hun bedrijf .

marketing

De kracht van Leggett Immobilier marketing campagnes is een van de onderdelen die een makelaar met Leggett Immobilier een hoger winstpotentieel geeft. Leggett Hoofdkantoor betaalt voor alle nationale en internationale publiciteit voor alle makelaars. Leggett Immobilier besteedt meer dan 1 miljoen euro per jaar aan marketing voor binnenhalen van een ongekende hoeveelheid internationale klanten. We adverteren en zijn regelmatig te zien in publicaties van de Times, Telegraph, Financial Times en een selectie van high profile vastgoed en lifestyle bladen in de UK. Internationale publicaties zowel de Verenigde Staten als Australië.

Tot 5 keer per jaar wonen we high profile vastgoed tentoonstellingen bij in het Verenigd Koninkrijk

"We wonen regelmatig high profile woonbeurzen bij in het Verenigd Koninkrijk (5 keer per jaar) en werken onvermoeibaar om een hoge kwaliteit van internationale kopers voor al onze agenten aan te trekken. Deze klanten omvatten een breed spectrum van budget en eisen, allemaal op zoek naar woningen in Frankrijk. Via onze website en partnersites, bekijken 5,4 miljoen mensen ieder jaar de vastgoedportefeuilles van onze makelaars.

makelaars profiel

Met een steeds groeiende klantenbestand van meer dan 92 000 mensen, blijft Leggett zijn "Sales Force" uitbreiden.


de formaliteiten

Om Leggett makelaar te zijn heeft u nodig:

Of u nu ervaren bent of niet op het gebied van verkoop van onroerend goed u moet zich registreren bij de Griffie du Tribunal in uw lokale département van het Bijzonder Register voor Verkopers (Registre Speciale des Agents Commerciaux RSAC).

U moet inwoner van Frankrijk zijn om u te kunnen registreren als "Agent Commerciale"

U heeft de keuze uit de registratie van verschillende bedrijvsvormen en de meest populaire keuze is aangeduid als de 'Régime micro-sociaal simplifié ' oftewel de Auto-Entrepreneur-regeling.

U registreert onder uw eigen naam en het is niet toegestaan om te registreren onder een naamloze vennootschap (SARL) voor deze activiteit.

NEEM KONTAKT OP

get_in

Neem kontakt op met HR

00800 2534 4388

07.62.36.27.44

La Maison du Chapitre

24340 La Rochebeaucourt France


Neem kontakt op met HR op 07 62 36 27 44 of voor een sollicitatieformulier

Registreer hier